• Frakt 59 kronor
Payment with Klarna
Leverans 2-5 dagar

Cookies & Behandling av personuppgifter

Vad är cookies?

En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din enhet.

Textfilen förenklar och förbättrar användarupplevelser när vi surfar på internet.

Du har alltid valet att radera alla sparade Cookies i din webbläsare via inställningarna.


Vi använder cookies för att sidan ska fungera fullt ut, 

för analys & statistik och i reklamsyfte.


Vissa cookies är nödvändiga och används för att alla funktioner ska fungera på sidan.

Dessa cookies krävs för att du som besökare ska kunna skapa ett inloggningskonto,

och för att komma ihåg vad som lagts i varukorgen medan du navigerar runt i butiken.

Dessa cookies är nödvändiga och går därför inte att väljas bort.


Cookies för analys och statistik

Dessa cookies används för att analysera och mäta trafiken på sidan.

De hjälper oss att kunna förbättra och utveckla webbsidan.

Dessa cookies kan du som besökare välja bort.


Cookies för marknadsföring

Dessa cookies används i marknadsföringssyfte och hjälper oss att kunna rikta annonseringen.

Dessa cookies kan du som besökare också välja bort. 



Information om personuppgifter.

Genom att handla hos oss accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter.

Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning.

Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredje part utan rättslig grund.

Vi ansvarar för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund.

Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudande - för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuelle behov.

Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagar behandlar dina uppgifter.


Vad är en personuppgift?

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.


Vilka uppgifter lagrar vi?

För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (Kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.

Dina uppgifter lagras så länge vi har rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.


Rättslig grund

I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.

Marknadsföring, kampanjer, och liknande utskick sker efter samtycke från dig.


Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?

-Betalleverantör Klarna

Vid genomfört köp, delas informationen med vår betalleverantör.

Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer.

Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri.

Betalleverantören Klarna sparar även personnummer.  

(För mer information om Klarnas dataskyddsinformation följ länken nedan.)

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/privacy


-Fraktbolag DB Schenker

För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela med specifik information med fraktbolaget,

Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans.

E-postadress och mobilnummer delas med fraktbolaget för avisering.


-Nyhetsbrev Get a newsletter

Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevleverantör.

Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte.


Rätten till tillgång

Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss.

Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format. 


Rätt till rättelse

Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig


Rätten att bli glömd

Du har när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas.

Det är få undantag till rätten om radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen) 


 ANSVARIG FÖR DATASKYDD

Butik47 är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i webbutiken och ser till att reglerna efterföljs.

Så skyddar vi dina personuppgifter

Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt.

Vi använder en svensk plattform, Quickbutik, som drivs av Quickbutik AB med säte i Helsingborg.